Buck-Tick



Buck-Tick , Hisashi Imai ( ve Yutaka Higuchi ) tarafından 1983'de kurulmuş olan popüler bir japon rock grubudur. Şarkıları belli bir tarzıdan oluşmasada , Visual kei stili için japonyada öncü bir grup olmuştur. Grubun ismi "baku chiku" kelimesinin ( anlamı kestane fişeği ) ingilizceleştirilmesinden oluşmuştur.

Grubun üyeleri
* Sakurai Atsushi - vocal (ayrıca birçok şarkının söz yazarı)
* Hisashi Imai - gitar, elektronik, çeşitli sesler ve geri planda vocal ( ayrıca birçok şarkının müzik yazarı )
* Hoshino Hidehiko - gitar, klavye ve geri plan vocal
* Higuchi Yutaka - bass
* Yagami Toll - bateri

Farklı soyisimleri kullansalarda Yutaka ve Toll kardeştir. Geçmiş dönemlerinde Buck-Tick , Marilyn Manson , KMFDM , Luna Sea ve Soft Ballet gibi gruplarla sahne almıştır.

Grup kurulduğundan beri bu beş üyeyle devam etmektedir. Hisashi Imai'nin asıl grubu "Hinan Go-Go" Sakurai Atsushi 'yi bateride ve Araki isimli bir kişiyi Vocal'de oluşturmuşlardı fakat Sakurai , Araki'nin yerini aldı ve Yagami Toll baterist olarak alınarak Buck-Tick grubu oluşturulmuş oldu.

Ayrıca grubun canlı performansı veya klibi olmayan ( varsa da benim bulamadığım xD ) güzel parçalarının türkçe çevirilerini Çeviri Bölümümüzde bulabilirsiniz.

Tüm albümlerini bulabileceğiniz torrent'e burdan ulaşabilirsiniz ( 3 gb torrent o.O ) xD.

25 Mart 2011

Buck-Tick – Rakuen Live! - TR Sub


Selamlar arkadaşlar,

Şuan upload’la ilgili bir problem yaşadığım için (OVA’nın torrentlerinden dolayı) bu video’yu henüz upload edemedim. Bu akşam sanırım bunu yapabileceğim.

Parça şuan dünyanın içinde bulunduğu durumu ifade eden dehşet bir parça , sözlerine dikkat etmenizi rica ediyorum. Beğeneceğinizi umarım….

Megavideo

Not: Videonun biraz kalitesiz olduğunun farkındayım ama sağlam RAW dosyası yok arkadaşlar , ÖZELLİKLE bu grubun tüm kliplerini HD kalitede sunabilmek isterdim… Gomen … ┐( ̄ー ̄)┌

… İyi seyirler